Over ons

Skin & Feet is een jong ondernemend bedrijf waar we graag een stapje verder gaan dan alleen schoonheid. Zo is Lisette naast pedicure en huidspecialiste ook gespecaliseerd in microneedling en acne therapie. Bij ons ben je in goede handen op het gebied van huidverbetering en heerlijke ontspannende behandelingen. Wij zorgen ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Het streven naar het beste resultaat, daar gaan wij voor!

Ons professionele schoonheidssalon is gelegen aan de rand van de Lemelerberg in Giethmen, een buurtschap van de Gemeente Ommen. Hier kun je de complete rust en ontspanning van de natuur rondom de salon terugvinden. Mocht je wat te vroeg zijn, dan kun je gerust onder onze overkapping van het prachtige uitzicht genieten.

We zien je graag in onze salon!

Onze producten

Wij staan voor kwaliteit

In onze salon werken wij met twee fantastische merken, Medik8 & Spa Salonnepro. Medik8 richt zich voornamelijk op de gezondheid en het verbeteren van de huid. Met Medik8 kunnen wij dieper gelegen huidproblemen aanpakken. Spa Salonnepro focust zich op de huidverzorging en het gezond houden van de huid. Bij Skin & Feet staat kwaliteit voorop en samen met Medik8 & Spa Salonnepro maken wij dat mogelijk! Wij maken gebruik van twee fantastische merken, zo is er voor iedereen altijd een juiste keuze! Onze producten bevatten geen parabenen, minerale oliën en siliconen. Ook zijn beide merken helemaal dierproef vrij en vegan! Wij zijn overtuigd van de krachten van Medik8 & Spa Salonnepro. Maak vandaag nog de eerste stap naar huidverbetering!

Kom gerust eens langs om kennis te maken met één van onze merken, of vraag gratis online een huidadvies aan!

Zet je eerste stap naar huidverbetering

Maak direct een afspraak voor vrijblijvend intakegesprek

Maak een afspraak