Over ons

Skin & Feet is een jong ondernemend bedrijf waar we graag een stapje verder gaan dan alleen schoonheid. Zo is Lisette naast pedicure en huidspecialiste ook gespecaliseerd in microneedling en acne therapie. Bij ons ben je in goede handen op het gebied van huidverbetering en heerlijke ontspannende behandelingen. Wij zorgen ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Het streven naar het beste resultaat, daar gaan wij voor!

Ons professionele schoonheidssalon is gelegen aan de rand van de Lemelerberg in Giethmen, een buurtschap van de Gemeente Ommen. Hier kun je de complete rust en ontspanning van de natuur rondom de salon terugvinden. Mocht je wat te vroeg zijn, dan kun je gerust onder onze overkapping van het prachtige uitzicht genieten.

We zien je graag in onze salon!

Onze producten

Maak kennis met Spa Salonnepro

In onze salon werken wij met het fantastische merk SPA Salonnepro. Salonnepro richt zich op het verbeteren van de huid met de juiste en verantwoorde producten. Zo bevatten de producten van Salonnepro geen parabenen, minerale olien en siliconen. Alles is gemaakt op natuurlijke basis en niet getest op dieren. De hoogwaardige kwaliteit van SPA Salonnepro zorgt voor veel werkstoffen en werkzame stoffen. Het is verantwoord voor de huid en geeft het allerbeste resultaat. Ons salon staat voor kwaliteit en samen met SPA Salonnepro maken wij dat mogelijk! Wij zijn overtuigd van de kracht van SPA Salonnepro, niet alleen door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding maar bovenal door de kwaliteit van de producten!

Kom gerust eens langs om kennis te maken met het fantastische merk SPA Salonnepro of vraag een gratis sample kit aan.

Zet je eerste stap naar huidverbetering

Maak direct een afspraak voor vrijblijvend intakegesprek

Maak een afspraak