Microneelding

Microneedling is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging), ook wel bekend als mesotherapie.
Het is een behandeling waarbij we met een speciale pen een groot aantal rechtstandige kleine kanaaltjes in de huid maken. Hierdoor is er veel minder risico op krasjes en irritatie. Ook werken wij met steriele naaldenkoppen voor eenmalig gebruik.

Microneelding zetten we in voor:

 • (Acne) littekens
 • Pigmentstoornissen door de zon
 • Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
 • Grove poriën

 • Striae
 • Het verfijnen van de huidstructuur
 • Couperose en niet actieve rosacea

Behandeling met microneelding

Voor een stevige, elastische huid

Tijdens de behandeling brengen we speciale actieve werkstoffen op de huid die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door diepere gelegen huidlagen. Hierdoor wordt het collageenniveau in de huid hoger en wordt de huid steviger en elastischer. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden hierdoor gladder en minder diep.

Grove poriën zijn tevens een teken van verlies aan collageen. Door een behandeling met microneedling vullen we de poriën weer met huid-eigen collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid een fijnere poriestructuur krijgt. De huid herstelt zich vervolgens en sluit deze kanaaltjes met huid-eigen, glad collageen.

Na de microneedling behandeling is de huid rood en gevoelig en kan er wat zwelling ontstaan. Het gebruik van een oil elixer is dan ook zeer aan te raden. Gedurende de eerste uren na de behandeling raden we je af om in contact te komen met je gezicht i.v.m. de overdracht van bacteriën. Verder is het belangrijk de eerste 24 uur geen producten aan te brengen, zon te vermijden, sauna te vermijden en niet te sporten. De eerste 24 uur mag je het behandelde gebied alleen met water wassen. Wees twee weken na de behandeling erg voorzichtig met zon. Breng daarom dagelijks een zonnebrandcrème aan met hoge beschermingsfactor minimaal SPF 30. Drink na de behandeling minimaal twee liter water om de afvalstoffen af te voeren.

Litteken behandeling

Een verbetering van de huidstructuur

Bij herstelde (witte, verdikte) littekens op het lichaam of in het gezicht gaan wij op een andere manier te werk. Hierbij willen wij juist zorgen voor collageen afbraak. Rond de 14e dag na de eerste behandeling komt er een enzym vrij genaamd collagenase. Dit enzym breekt overtollig collageen af, hierdoor kan collageenaanmaak niet ongecontroleerd blijven doorgaan. Dit is bij een litteken behandeling erg belangrijk omdat wij juist de overtollige huid willen verminderen. Bij litteken-behandelingen maken wij gebruik van de collagenase. Door het litteken iedere 14 dagen te behandelen wordt de collagenase op zijn piek gehouden, waardoor littekencollageen word afgebroken.

Vraag een gratis huidadvies aan

Belangrijk om te weten:

 • Minimaal 6-8 behandelingen

 • Tussenposes te nemen van 28 dagen (litteken behandeling 14 dagen)
 • Onderhoudsbehandeling aantal keer per jaar
 • Passende verzorgingsproducten te gebruiken

Voor het maximale resultaat is het aan te raden om deze behandeling in combinatie te doen met de Biopulse therapy, de effectiviteit en extra collageen opbouw wordt met maximaal 50% verhoogd. Hierdoor kun je in een korte tijd intensievere resultaten behalen.

Tarieven

Microneelding gelaat
79,95
60 min
Microneelding specifiek gebied v.a.
39,95
30 min
Microneelding gelaat + hals
99,95
70 min
In kuurverband 6x
499,95
incl. anti-aging protect crème SPF 50+ 50 ml CADEAU (t.w.v. €25,89)
BioPulse Therapy i.c.m. Microneelding
119,95
110 min
DermaPlaning i.c.m. Microneelding
136,90
90 min

Bij een litteken behandeling zijn de prijzen in overleg. Dit hangt af van de grote en dikte van het litteken.

Zet je eerste stap naar huidverbetering

Maak direct een afspraak voor vrijblijvend intakegesprek

Maak een afspraak