Medische microneelding

Wij bij Skin & Feet maken gebruik van het Medische Microneedling systeem dat een zeer effectieve behandeling is voor het verbeteren van de huid. Hiermee kunnen wij littekens, fijne lijntjes en rimpels, grove poriën, pigment en algemene huidoppervlakte mee verbeteren en egaliseren. Het is een behandeling waarbij we met de Neopen een medische microneedling systeem een groot aantal rechtstandige kleine kanaaltjes in de huid maken.

Door deze kleine kanaaltjes wordt het tussenvloeistof ingesluisd in de huid en gaat de huid actief aan het werk met de ingrediënten van het tussenvloeistof. Door de kleine kanaaltjes in de huid denkt de huid dat er een wondje is, hierdoor gaat het herstelproces van gang in de huid. Het herstelproces zorgt ervoor dat er opnieuw collageen en elastine word aangemaakt. Door de nieuwe collageen worden fijne lijntjes en rimpels weer opgevuld. Ook word de huidtextuur weer egaal en verminderd de pigmentcellen in de huid. Wij behandelen de huid om de 4 weken, dit geeft het beste resultaat.

Wij werken in de salon met steriele Medische naaldkoppen voor eenmaling gebruik en de Neopen is goed gekeurd door de Europese wet met een Medische Classificatie.

Littekenbehandeling

Een verbetering van de huidstructuur

Bij een verdikte, witte en/of rode litteken willen wij juist zorgen voor collageen afbraak. Rond de 14e dag naar de eerste behandeling komt er een enzym vrij. Dit enzym breekt overtollig collageen (die zorgt voor de dikte van het litteken) af. Door op dag 14 te behandelen zorgen wij ervoor dat de collageen niet ongecontroleerd verder kan gaan. Zo zorgen wij ervoor dat het litteken inslinkt en de doorbloeding verbeterd wordt.

Voor het maximale resultaat is het aan te raden om deze behandeling een aantal keer in combinatie te doen met de biopulse therapy. De effectiviteit en extra collageen opbouw wordt met maximaal 50% verhoogd. Hierdoor kunnen wij in een korte tijd intensievere resultaten behalen.

Belangrijk om te weten:

  • Minimaal 4-8 behandelingen

  • Minimaal 48 uur niet intensief zweten, sporten, sauna en (zwem)baden

  • Na de behandeling de zon minimaal 48 uur vermijden en daarna 14 dagen het gezicht beschermen met SPF 30 of 50 en elke 2/3 uur herhalen bij zonnige dagen
  • Onderhoudsbehandelingen raden wij sterk aan
  • Passende huidproducten voor thuis zijn een must

Tarieven

Microneelding gelaat
119,95
60 min
Microneelding specifiek gebied v.a.
v.a. 69,95
30 min
Microneelding gelaat + hals
139,95
70 min
Microneelding i.c.m. BioPulse Therapy
149,95
110 min

Bij een litteken behandeling zijn de prijzen in overleg. Dit hangt af van de grote en dikte van het litteken.

Zet je eerste stap naar huidverbetering

Maak direct een afspraak voor vrijblijvend intakegesprek

Maak een afspraak