Ongewenste haargroei

Voel jij je niet prettig bij de ongewenste dikkere haartjes die telkens maar terugkomen op het gezicht? Dat na het harsen de haartjes maar enkele dagen wegblijven? Gelukkig is hier meestal een oplossing voor: Elektische ontharen

Elektrische ontharen is een behandelmethode waarbij we gebruik maken van wisselstroom in combinatie met gelijkstroom. Dit zorgt ervoor dat we alle kleuren en soorten haren kunnen behandelen. Wij zorgen ervoor dat de voedingswegen naar het haarzakje worden vernietigd, waardoor de haren zich niet opnieuw kunnen ontwikkelen. Met een klein steriel naaldje gaan we via het haartje naar het haarzakje waar wij een stroomstootje afgeven. Dit stroomstootje voel je niet; je voelt alleen de warmte die vrijkomt in de huid. Door de warmte gaat het haarzakje kapot en zonder dit haarzakje kan het haartje niet meer groeien. De huid zal tijdens de behandeling warm aanvoelen.

De behandelperiode van ongewenste haargroei

Voor een mooie gladde huid zonder ongewenste haren

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de haargroeifases, de hoeveelheid haren, het te behandelende gebied en extra factoren zoals medicatie en hormonen. De duur van een behandeling is daarom voor ieder persoon verschillend. Meestal ligt de duur tussen de 15 en 45 minuten.

In het begin van de behandelperiode zullen er meer behandelingen plaats vinden om de groeifase van de haren te beïnvloeden. Wel is het mogelijk dat het lichaam nieuwe haren ontwikkelt. Deze haren kunnen na de behandelperiode eens in de zoveel tij behandeld worden.

Bij Skin & Feet adviseren we de volgende behandeling voor ongewenste haargroei:

Belangrijk om te weten:

  • Eerste 24 uur geen zonlicht op het behandelende gebied.
  • De eerste 48 uur geen behandelingen uitvoeren op het behandelende gebied.
  • Mochten er kostjes vormen laat deze dan zitten ga er niet aan krabben om littekens te voorkomen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Aangesloten bij Anbos, erkend schoonheidssalon

Vaak worden behandelingen voor definitief ontharen vergoed bij een aanvullend pakket door de zorgverzekeraar. Door dat wij als salon zijn aangesloten bij de Anbos zijn wij erkend door de zorgverzekeraars. Bij ons ben je in goede handen en kan je terecht voor definitief ontharen en krijg je de behandelingen vaak vergoed.

Tarieven

Elektrisch ontharen 20 min
27,95
Elektrisch ontharen 30 min
36,95
Elektrisch ontharen 40 min
45,95

Zet je eerste stap naar huidverbetering

Maak direct een afspraak voor vrijblijvend intakegesprek

Maak een afspraak