Huidoneffenheden

Heb je last van rode adertjes, steelwratjes of ouderdomswratjes dan kunnen wij jou helpen! Doormiddel van coagulatietherapie kunnen deze kleine huidoneffenheden op een hele mooie manier behandeld worden.

Coagulatie is een behandelmethode waarbij een kleine goedaardige huidoneffenheid doelgericht verhit wordt. Wij plaatsen een fijn naaldje op het plekje wat behandeld moet worden. Door deze naald wordt een elektrische stroompje geleid dat het huidoneffenheid verhit. Nadat wij het behandeld hebben met warmte ontstaat er een korstje wat gemiddeld 5 dagen aanhoudt. Hieronder ontstaat er een hele mooie nieuw huid.

De behandeling van huidoneffenheden

Voor een mooie egale huid

Bij Skin & Feet adviseren we de volgende behandelingen voor huidoneffenheden:

Om het huidprobleem zo goed mogelijk te behandelen is het aan te raden om de huid goed te verzorgen met de medische producten van Medik8. Door de juiste producten en ingrediënten maak je je huid sterk en weerbaarder. Ook herstellen wij hiermee de huidbarrière, zodat je huid weer gezond, gladder en egaler wordt. De producten passen wij aan op het huidtype, wensen en behoeftes van de huid.

Wil jij graag weten wat voor jouw huid het beste is? Plan dan een intake + advies gesprek en helpen wij jouw graag verder aan een gezonde huid! Benieuwd naar welke producten we in het assortiment hebben? Kijk gerust eens op onze webshop.

Na de behandeling

Belangrijke informatie voor het herstel

  • Direct na de behandeling ontstaat er een korstje op het behandelde gebied. Het is erg belangrijk om van het korstje af te blijven, zodat de huid zichzelf goed kan herstellen.
  • Vermijd zonlicht zoveel mogelijk op het behandelde gebied. Gebruik dagelijks minimaal twee weken SPF 30/50. Herhaal het insmeren meerdere malen per dag, het liefst om de twee uur.
  • Na de behandeling mag de huid alleen gecamoufleerd worden met de make-up dat is aanbevolen door Skin & Feet.
  • Probeer niet te roken, roken vertraagd de wond genezing, hierdoor zal het korstje langer nodig zijn om te herstellen.

Tarieven

1 t/m 3 bloedvaatjes verwijderen
26,95
15 min
4 t/m 6 bloedvaatjes verwijderen
33,95
20 min
7 t/m 10 bloedvaatjes verwijderen
39,95
25 min
1 t/m 3 steelwratjes verwijderen
33,95
20 min
4 of meer steelwratjes verwijderen
39,95
25 min

Zet je eerste stap naar huidverbetering

Maak direct een afspraak voor vrijblijvend intakegesprek

Maak een afspraak