BioPulse therapy en microneedling

Huidverbetering 

Bij Skin & Feet kunt u ook terecht voor hoogkwaliteit huidverbeterende behandelingen. Tijdens deze behandelingen gebruiken wij het merk SPA salonnepro. Dit merk is 100% natuurlijk en werkt met organic gecertificeerde bestandsdelen. 

Huiverbeterende behandelingen 

Bij Skin & Feet kunt u terecht voor verschillende huidverbeterende behandelingen, de BioPulse Therapy ( mini facelift ), Microneedling, BioPeel en voor Fruitzuur peelings. Het is mogelijk om een aantal huidverbeterende behandelingen met elkaar te combineren. Hiermee word de effectiviteit met maximaal 50 % verhoogd! Hierdoor kun je in een korte tijd intensievere resultaten behalen.

Voorafgaand de behandeling zal er een uitgebreide huidanalyse plaats vinden en nemen wij samen uw wensen en behoeftes aan huidverbetering door. Ook zal er een behandelplan ingevuld worden met welke producten het beste bij uw huid past. 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek

BioPulse Therapy ( mini facelift )

Created with Sketch.

Wat is Biopulse therapy ?

 

Biopulse therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. De behandeling is er voor om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, oxygenatie ( hogere zuurstofniveau ) en lymfedrainage. 

 

We gebruiken tijdens de behandeling een speciale mix van 100% natuurlijke stoffen, die verschillende huid-lichaamsprocessen op gang te brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief en snelwerkend. 

 

De biopulse therapy word toegepast voor anti-aging, bij acne, onzuivere huid en onbalans in de huid door stress. De stimulatie en verstrakking van de gezichtspieren geven een natuurlijke mini-face-lift. Door de toename van zuurstofrijk bloed wordt het energieniveau in de ( stam ) cellen verhoogt, zodat de levensduur van deze uiterste belangrijke cellen verlengt wordt. Ook gaat het lymfesysteem afvalstoffen afvoeren, collageenprocessen worden gestimuleerd, waarbij de aanmaak van collageen verhoogd wordt. Ook zorgt de toename van zuurstof voor de remming van bacterien. Gifstoffen, afvalstoffen en vrije radicalen die zich opgehoopt hebben tussen de cellen worden weggespoeld en afgevoerd. 

 

Hoe zit de behandeling eruit? 

 

We beginnen met een ontgiftende reiniging die speciaal voor de biopulse therapy is ontwikkeld. Hierna wordt de huid voorbehandeld met een bioactive vitamine C, dit is een belangrijke werkstof voor het lichaam en zeker tijdens de biopulse behandeling, hij geeft de nodige brandstof af voor het optimale resultaat. Ook is de bioactive vitamine c een sterke anti-oxidant. Hierna brengen wij het masker aan. Deze bestaat uit verschillende enzymen, hiermee wordt er voor toevoer en aanzet van zuurstofrijk bloed naar de epidermis ( bovenste huidlaag). Het masker geeft een pulserend gevoel, dit zorgt voor een natuulijke mini-face-lift. De gezichtspieren worden beter doorbloed, voorzien van zuurstof en verstevigd de huid. 

 

Het masker blijft 45 min inwerken en word daarna verwijderd met een wasmassage. Hierna wordt de huid geneutraliseerd met een Biopulse toner en word er een Oil elixir aangebracht voor de juiste verzorging. Na de behandeling mag er geduurde 24 uur geen make-up of huidverzorging aangebracht worden ook is het vermijden van zon, sauna en fysieke inspanning. 

 

De huid kleurt na het maker tijdelijk rood en kan warm aanvoelen. Ook kan er tijdelijk oxygenatie effect aanwezig zijn op de huid, hierbij zijn de bloedvaatjes zuurstofrijk gevuld. Dit trekt naar enkele uren weg. In de dagen na de behandeling kan de huid af en toe nog roze kleurig zien op de delen waar het masker is aangebracht. Verder is het erg belangrijk om de gedurende dag minimaal 2 liter water te drinken, dit is voor het afvoeren van afvalstoffen en gifstoffen, hier is veel vocht voor nodig. Wanneer er niet voldoende water gedronken wordt, blijven er teveel afval-gifstoffen in het weefsel achter.  

 

Waar kan de BioPulse therapy voor worden ingezet?

 

-        Anti-aging 

-        Rimpels en fijne lijntjes 

-        Acne huid 

-        Huid dat uit balans is ( door stress ) 

-        Verslapte huid

 

De behandelingen worden met korte tussenpauzes toegepast. Voor een goed resultaat adviseren wij: 

 

-        Minimaal 6-8 behandelingen 

-        Pauze tussen de behandelingen min 7 dagen tot max. 14 dagen 

-        Onderhoudsbehandeling aantal keer per jaar 

-        Passende verzorgingsproducten te gebruiken 

 

Voor het maximale resultaat is het aan te raden om deze behandeling in combinatie te doen met de microneedling, de effectieve tijd en extra collageen opbouw word met maximaal 50% verhoogd. Hierdoor kun je in een korte tijd intensievere resultaten behalen.  

 

Tarief:   1 behandeling €84,95 ( 90 min ) 

In kuurverband 6x €439,95 incl. anti-aging protect creme SPF 50+ 50ml CADEAU ( t.w.v. €25,89 )

Microneedling ( anti-aging, huidstructuur verbetering ) 

Created with Sketch.

Wat is micorneedling?

 

Microneedling is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging) ook wel bekend als mesotherapie. Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal rechtstandige kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden, hierdoor is er veel minder risico op krasjes en irritatie. Ook werken wij met steriele naaldenkoppen voor eenmalig gebruik. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door diepere gelegen huidlagen. Hierdoor wordt het collageenniveau in de huid hoger en wordt de huid steviger en elastischer. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden gladder en minder diep. Grove poriën is tevens een teken van verlies aan collageen rond de poriën. Door de micorneedling behandeling worden de poriën weer gevuld met huid-eigen collageen, hierdoor krijgt de huid een fijnere poriestructuur. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huid-eigen, glad collageen.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Vooraf gaan vullen wij samen een intake formulier in en lopen we de behandelende stappen door. We starten de behandeling met de huid te reinigen met AHA cleansing gel. Hierna brengen wij de Pre-Peel solution aan, dit is een huid ontvetter zonder alcohol die de huid laat uitdrogen. Tijdens de behandeling worden er twee verschillende soorten “meso-gels” aangebracht op de huid, hierdoor kan de pen ook gemakkelijk over de huid heen zonder dat de huidverschuivingen plaats vinden. De behandeling geeft een licht scherp, kriebelend gevoel maar is goed te verdragen. De behandeldiepte is variërend van 0,25mm tot 1,5mm dit is afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie. 

 

Doordat de pen vibrerende bewegingen maakt worden er verticale kleine gaatjes in de huid geprikt. Deze prikjes laten de epidermis ( opperhuid ) intact maar “verwonden” de huid net genoeg om de natuurlijke wondgenezing op gang te brengen. Hierdoor worden de fibroblasten geprikkeld en wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. 

 

Direct na het te behandelende gebied brengen wij opnieuw de meso-gels aan op de huid. De meso-geld kunnen nu dieper ingesluisd worden omdat de huid open staat door de kleine gemaakte kanaaltjes. Hierdoor is de werking vele male beter, dan dat je de meso-gels op een gesloten huid aanbrengt. Na de behandeling met de microneedling pen sluiten wij af met een voedend masker op basis van Aloe vera. Hierdoor hersteld en kalmeert de huid sneller. 

 

Na de microneedling behandeling is de huid rood en gevoelig en kan er wat zwelling ontstaan in de huid. Het gebruik van een oil elixer is dan ook aan te raden. Gedurende eerste uren na de behandeling is het contact met uw gezicht af te raden i.v.m. bacteriën overdracht. Verder is het belangrijk de eerste 24 uur geen producten aan te brengen, zon vermijden, sauna vermijden, en niet te sporten. De eerste 24 uur mag u het behandelde gebied alleen met water wassen. Wees 2 weken na de behandeling erg voorzichtig met zon. Breng daarom dagelijks een zonnebrandcrème aan met hoge beschermingsfactor. Drink na de behandeling minimaal twee liter water om de afvalstoffen af te voeren. 

 

Waar kan de microneedling voor ingezet worden 

 

-          ( Acne ) littekens 

-          Pigmentstoornissen door de zon 

-          Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping 

-          Grove poriën 

-          Striae 

-          Het verfijnen van de huidstructuur 

-          Couperose en niet actieve rosacea 

 

Litteken behandeling 

 

Herstelde ( witte, dikke ) littekens op het lichaam of gelaat zorgen wij juist voor collageen afbraak. Rond de 14e dag na de behandeling komt er een enzym vrij genaamd collagenase. Dit enzym breekt overtollig collageen af. Hierdoor kan collageenaanmaak niet ongecontroleerd blijven doorgaan en woekeren. Bij litteken-behandelingen maken wij gebruik van collagenase. Door het litteken iedere 14 dagen te behandelen wordt de collagenase op zijn piek gehouden, waardoor littekencollageen afgebroken wordt. 

 

 

De behandelingen worden met tussenpauzes van minimaal 28 dagen toegepast. M.u.v Litteken behandeling deze heeft een tussenpauze van 14 dagen. Voor een goed resultaat adviseren wij: 

 

-          Minimaal 6-8 behandelingen 

-          Tussenpauzes te nemen van 28 dagen ( litteken behandeling 14 dagen )

-          Onderhoudsbehandeling aantal keer per jaar 

-          Passende verzorgingsproducten te gebruiken 

 

Voor het maximale resultaat is het aan te raden om deze behandeling in combinatie te doen met de Biopulse therapy, de effectiviteit en extra collageen opbouw word met maximaal 50% verhoogd. Hierdoor kun je in een korte tijd intensievere resultaten behalen. 

 

Tarief: Behandeling 1 zone gebied gelaat in prijs in overleg

            1 Behandeling gehele gelaat €99,95 

            1 Behandleing gehele gelaat incl. hals €109,95

In kuurverband 6x €499,95 incl. anti-aging protect creme SPF 50+ 50 ml CADEAU ( t.w.v. €25,89 )

 

Litteken behandelingen zijn de prijzen in overleg. Dit hangt af van de grote en dikte van de litteken. 

BioPeel ( Kruidenpeeling, detox, huidherstellend )

Created with Sketch.

Wat is BioPeel?

 

Een BioPeel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf binnenuit gaat herstellen met een zichtbaar resultaat ( binnen 14 dagen ). De Spirulina alg op zich bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Omdat deze voedingsstoffen makkelijk opneembaar zijn door de huid geeft de BioPeel een intensieve voedingsboost aan de huid. Daarnaast heeft de BioPeel een sterk ontgiftende werking 

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glas en zacht aan. De gladde huid die uw ervaart na de behandeling komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen, die droog en ruw aanvoelen. 

Wat de BioPeel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen. Door het 100% natuurlijk is kan hij goed worden opgenomen door onze eigen huidcellen. De kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel. De BioPeel richt zich met name op de basaalcellenlaag, hierin worden de stamcellen die de huidcellen voeden voorzien van de benodigde voedingstoffen. Het resultaat: een gezondere en gladde huid en een zichtbare huidverbetering van binnenuit. 

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

De huid word eerst gereinigd en daarna wordt de verwarmde kruidenpeeling aangebracht. De kruidenpeeling wordt gedurende 10-15 minuten in gemasseerd. Tijdens de massage kan de huid licht tintelen of branderig aanvoelen. 

Na de massage met de kruidenpeeling wordt een masker aangebracht. Dit kan verschillende soorten zijn, hierbij kijken we na de behoefte van de huid. Dit kan in kuurverband wisselde masker zijn voor het optimale resultaat. Na het masker wordt er nog een ampul in a bottle. Tijdens de peeling worden er veel dode huidcellen verwijderd. Daarom wordt de behandeling afgesloten met een Oli Elixir en een beschermende zonnefactor die de gedurende kuur moet aangebracht worden ( eenmalig moet er 14 dagen lag een zonnefactor aangebracht worden. 

 
Wat gebeurt er na een BioPeel

Tijdens de behandeling word de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden. Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid sterk verhoogd. Dit wil zeggen dat alle producten na de BioPeel beter opgenomen worden. Het betekend ook dat deze producten intensiever werken en ook intensiever voelen. De huid is namelijk gevoeliger na de BioPeel. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werk gezet wordt. De huid krijgt een voedingsboost, de doorbloeding wordt geactiveerd en de opname van zuurstof wordt verbeterd. Eventuele roodheid na de behandeling trekt vanzelf weg. 

Een aantal dagen na de behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak schilferig aan, daarom adviseren wij een volle creme of een Oli Elixir aan zodat de huid soepel aan blijft voelen. 

 

Waar kan de BioPeel voor ingezet worden 

 

-          Huid die in onbalans is 
-          Huid met acne of kleine onzuiverheden 

-          Pigmentstoornissen door de zon ( hyperpigmentatie )

-          Fijne lijntjes en huidverslapping 

-          Grove poriën 

-          Het verfijnen van de huidstructuur 

-          Egale teint De behandelingen worden met tussenpozen van min. 7 tot max. 14 dagen toegepast. Een kuur bestaat uit minimaal 3-6 behandelingen. Wij raden het aan om na een kuurverband de BioPeel aantal keer per jaar te herhalen. 

 

-          Minimaal 3-6 behandelingen in kuurverband 

-          Eenmalig de BioPeel is een goede behandeling voor een extreme voedingsboost

-          Onderhoudsbehandeling aantal keer per jaar 

-          Passende verzorgingsproducten te gebruiken 

 

Voor het maximale resultaat is het aan te raden om deze behandeling in combinatie te doen met de fruitzuurpeeling. De effectiviteit word met maximaal 50% verhoogd. Hierdoor kun je in een korte tijd intensievere resultaten behalen. 

 
Aantal belangrijke punten

1. Er worden meerdere laagjes dode huidcellen verwijderd. Daarom dient de zon(nebank) minimaal 14 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om een zonnefactor van SPF 50 aan te brengen. 

2. De huid kan tot 48 uur na de behandeling droog en licht trekkerig aanvoelen. U kunt dit wegnemen door het gebruik van een olie-serum zoals de Dry Skin Rescue Serum of een van de Oli Elixirs. 

3. Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen. Ook dan kunt u gebruik maken van een olie-serum om de schilfering tegen te gaan. 

4. Tussen een Botox behandeling en een BioPeel moet minimaal 14 dagen zitten. De BioPeel heeft een sterk ontgiftende werking, maar ook de botuline toxine van de Botox

5. Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. 


Tarief: 1 Behandeling gehele gelaat          €69,00

            1 Behandeling Rug                           €85,00 

            In kuurverband 3x                             €174,95 
Bij elke extra behandeling bij een afgenomen kuurpakket wordt er €49,00 extra in kosten gebracht. 

 

Fruitzuurpeeling ( Ontstekingsremmend, huidherstellend) 

Created with Sketch.

Wat zijn fruitzuurpeelings?

Fruitzuurpeeling is een chemische peeling die wordt ingezet om de beschadigde dode huidcellagen te verwijderen. De term "chemische peeling" is een populaire term om de behandeling te omschrijven, overgewaaid uit Amerika. Dit geeft aan dat het een zelfwerkende peeling is zonder fysieke optimalisatie. Voorbeelden van peelings met fysieke optimalisatie zijn microdermabrasie en dermaplaning, maar ook het masseren van een korrel scrub. Ondanks het woord chemisch zijn de peelings van natuurlijke afkomst! Het glycolzuur waar wij gebruik van maken wordt gewonnen uit suikerriet, en het salicylzuur uit wilgenbarst.

Een fruitzuur verweekt de kitsubstantie tussen de dode huidvellen in de hoornlaag. Het verweken van deze kitsubstantie heeft als resultaat dat de dode huidcellen makkelijker en sneller afschilferen. Met het afschilferen worden oppervlakkige huidproblemen die zich voordoen in de epidermis ( oppervlakkige acne littekens, huidverkleuring/pigmentvlekken, droogtelijntjes ) verminderd. De "nieuwere" huid wordt zichtbaar, en deze is veelal gladder, voller en meer effen van teint.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De huid wordt eerst gereinigd, en daarna goed ontvet zodat de fruitzuur goed de huid in kan trekken. Hierna brengen wij de fruitzuur aan, dit kan de glycolzuur of de salicylzuur zijn. Hier kijken we tijdens het huidanalyse naar welke beste bij uw huidtype past. Na het inwerken van de fruitzuur word de huid gereinigd met water en geneutraliseerd met een speciale lotion hierna kan de fruitzuur niet meer de huid indringen.

Na de fruitzuur wordt er een enzyme mask aangebracht, deze zorgt ervoor dat de laatste dode huidcellen van de huid worden verwijderen. We neutraliseren de huid na het afhalen van het masker en we brengen een voedend ampul aan. We sluiten de behandeling af met een Oli Elixir voor een comfortabel huidgevoel en brengen meteen een zonnefactor met SPF 50+ aan!

Wat gebeurt er na een fruitzuur behandeling

Na de behandeling kan de huid licht schilferen en droog aanvoelen. Dit gevoel kan tot een week aanhouden. Bij droge huidtypen is een Oli Elixir of het Dry Skin Rescue Serum aan te raden voor thuisgebruik. Voor intensievere resultaten gebruikt de klant thuis een Ampoule in a Bottle. Het ampul serum bevat extreem hoge werkstoffen en werkzame stoffen.

Waar kan een fruitzuur voor worden ingezet?

- Doffe vale huid 
- Actieve Acne 
- Oppervlakkige acne littekens 
- Pigmentvlekken 
- Droge huid 
- Verdikte rokers huid 


De behandelingen worden met tussenpozen van min. 14 tot max. 45 dagen toegepast. Een kuur bestaat uit minimaal 4-6 behandelingen. Wij raden het aan om na een kuurverband het fruitzuurpeeling aantal keer per jaar te herhalen. 

 

-          Minimaal 4-6 behandelingen in kuurverband 

-          Eenmalig de fruitzuurbehandeling is een goede behandeling voor een goede reiniging en verdunning van de huid 

-          Onderhoudsbehandeling aantal keer per jaar 

-          Passende verzorgingsproducten te gebruiken 

 

Voor het maximale resultaat is het aan te raden om deze behandeling in combinatie te doen met de BioPeel. De effectiviteit word met maximaal 50% verhoogd. Hierdoor kun je in een korte tijd intensievere resultaten behalen.

Aantal belangrijke punten

1. Breng dagelijks een hoge zonnefactor aan. De huid wordt extra gevoelig voor UV straling en kan verbranden of hyperpigmentatie ontwikkelen wanneer deze niet goed beschermd wordt. 

2. Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank voor minimaal 14 dagen na de behandeling. 

3. Gebruik alleen huidverzorging producten die door Skin & Feet gecontroleerd zijn. Alle producten van SPA Salonnepro kunnen veilig gebruikt worden. 

4. U dient minimaal 7 dagen te wachten voordat u een scrub/peeling gebruikt op het behandelende gebied. 

5. De huid kan droog aanvoelen na de behandeling. Dit gevoel kan enige dagen aanhouden. Wij raden aan om een oli Elixir te gebruiken om de huid soepel te houden. 

Tarief: 1 behandeling hele gelaat            €54,00 
            1 behandeling Rug                        €69,00
             In kuurverband 4x                        €174,95
Bij elke extra behandeling bij een afgenomen kuurpakket wordt er €34,00 extra in rekening gebracht. 

 

Dermaplaning ( Huid verdunnend, verwijderen van dode huidcellen en donshaartjes ) 

Created with Sketch.

 Meer informatie volgt! 


Skin Optimizer ( Ultrasonic, LED lichttherapie en Galvanische stroomfunctie ) 

Created with Sketch.

 

De Skin optimizer bevat de 3 meest effectieve erkende huidverzorgingstechnologie: Ion, Photon therapy & ultrasonic om verschillende huid problemen aan te pakken zoals acne, huidveroudering, oneffenheden en hyperpigmentatie. Ook zit er een relax massage trilling op, deze zorgt voor een betere doorbloeding en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. 

 

Ultrasoon hoge frequenties die de huidcellen als het ware van elkaar “lostrillen”. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Er ontstaat tevens ruimte tussen de huidcellen, waardoor actieve werkstoffen beter en dieper in de huid kunnen doordringen. 

 

Galvanic ( ION+ en ION- ) Galvanische stroomfunctie met 2 polen. – en +. De positieve pool “clean=” is de reinigende pool. Talgvet, onzuiverheden en make-up resten worden verwijderd. De negatieve pool “nutri-“ is de pool om actieve werkstoffen in de sluizen en de huid te verstevigen. 

 

Photon LED lichttherapie, Uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat LED lichttherapie celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en zorgt voor weefselreparatie. LED lichttherapie wordt gebruikt voor huidverjonging en algemene huidverbetering. 

Rood LED licht: werkt voor collageen aanmaak, huidversteviging, hyperpigmentatie, anti-aging en verbetering van huidtextuur. 

Blauwe LED licht: werkt ontstekingsremmend, antibacterieel en verminderd acne. 

Groen LED licht: werkt vochtafvoerend, drainerend, kalmerend, neutraliserend. 

 

Bio-wave relax massage. De relax functie is een trilmassage-stand met 12.000 trillingen per minuut. Het helpt je huid te ontspannend, werkt vochtafvoerend, stimuleert de doorbloeding, en werkt sterk afvoerend van afvalstoffen. 

 

De Skin Optimizer is in te zetten bij 

- Huidveroudering 

- Acne 

- Onzuivere huid 

- Slechte doorbloeding 

- Rimpels en fijne lijntjes 

- Vochtwallen 

- Egaliseren van de huid 

 
Tarieven: 
Skin Optimizer behandeling ( reinigen, peelen, uitzuiveren en 20 min Skin Optimizer tijdens het Aloe Vera masker met serum, dagverzorging ) €39,95 
Skin Optimizer tijdens een huidverbeterende behandeling €19,95 
GRATIS bij een microneedling behandeling! 

Tarieven

BioPulse Therapy: 

 • 1 behandeling €84,95 ( 90 min ) 
 • In kuurverband 6x €439,95 incl. anti-aging protect creme SPF 50+ 50ml CADEAU ( t.w.v. €25,89 )


Microneedling: 

 • Behandeling 1 zone gebied gelaat in prijs in overleg
 • 1 Behandeling gehele gelaat €99,95 
 • 1 Behandleing gehele gelaat incl. hals €109,95
 • In kuurverband 6x €499,95 incl. anti-aging protect creme SPF 50+ 50 ml CADEAU ( t.w.v. €25,89 )
 • Litteken behandelingen zijn de prijzen in overleg. Dit hangt af van de grote en dikte van de litteken. 
 • Skin Optimizer is gratis toegevoegd bij een microneedling behandeling. 


BioPeel 

 • 1 Behandeling hele gelaat €69,00
 • 1 Behandeling Rug €85,00
 • Kuurpakket van 3 x €174,95 ( normaal €207,00 ) 
 • Bij een extra behandeling bij een afgenomen kuurpakket wordt er €49,00 extra in rekening gebracht. 


Fruitzuurpeeling 

 • 1 Behandeling hele gelaat € 54,00 
 • 1 Behandeling Rug € 69,00 
 • Kuurpakket van 4 x € 174,95 ( normaal €216,00) 
 • Bij een extra behandeling bij een afgenomen kuurpakket wordt er €34,00 extra in rekening gebracht. 
 • Fruitzuur bij een huidige SPA Salonnepro behandeling plaatselijk aanbrengen €15,00 


Dermaplaning 

 • 1 Behandeling €56,95 
 • Kuurpakket van 4 x € 189,95 ( normaal €227,80 )
 • Bij een extra behandeling bij een afgenomen kuurpakket wordt er €36,95 extra in rekening gebracht. 


Skin Optimizer 

 • 1 behandeling €39,95 
 • Kuurpakket van 3x €109,95 ( normaal €119,85 ) 
 • Bij een huidverbeterende behandeling €19,95 
 • Gratis toegevoegd bij een Microneedling behandeling 


Combinatie behandelingen  

 • 1 Behandeling BioPulse Therapy in combinatie met Microneedling €119,95
 • 1 Behandeling BioPeel in combinatie met fruitzuurpeeling € 84,95
 • 1 Behandeling Dermaplaning in combinatie met Microneedling €104,95 
 • In kuurverband zijn de prijzen in overleg