Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is een verzamelnaam voor verschillende zuurpeelings, waarbij een zure stof gebruikt wordt om beschadigde dode huidcellagen te verwijderen. Een fruitzuurpeeling heeft een keratolytische werking, wat betekent dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen. Een fruitzuurpeeling verwerkt de kitsubstantie tussen de dode huidcellen, waardoor deze los komen en kunnen afschilferen. De “nieuwere” huid wordt zichtbaar en deze is veelal gladder, voller en meer effen van teint. Het wordt ook wel een chemische peeling genoemd. Ondanks het woord ‘chemisch’ zijn de peelings van natuurlijke afkomst. Wij werken met drie verschillende AHA peelings en een BHA peeling.

We zetten fruitzuurpeeling in voor:

  • Doffe vale huid

  • Actieve acne

  • Oppervlakkige acne littekens

  • Pigmentvlekken

  • Droge huid

  • Verdikte rokers huid

De behandeling met fruitzuur

Ontstekingsremmend en huidherstellend

De behandelingen worden met tussenposes van min. 14 tot max. 45 dagen toegepast. Een kuur bestaat uit minimaal 4-6 behandelingen. Wij raden het aan om na een kuurverband het fruitzuurpeeling aantal keer per jaar te herhalen.

Na de behandeling kan de huid licht schilferen en droog aanvoelen. Dit gevoel kan tot een week aanhouden. Bij droge huidtypen is een Oli Elixir of het Dry Skin Rescue Serum aan te raden voor thuisgebruik. Voor intensievere resultaten gebruikt de klant thuis een Ampoule in a Bottle. Het ampul serum bevat extreem hoge werkstoffen en werkzame stoffen.

  • Minimaal 4-6 behandelingen in kuurverband

  • Eenmalig de fruitzuurbehandeling is een goede behandeling voor een goede reiniging en verdunning van de huid

  • Onderhoudsbehandeling aantal keer per jaar
  • Passende verzorgingsproducten te gebruiken

Voor het maximale resultaat is het aan te raden om deze behandeling in combinatie te doen met de BioPeel. De effectiviteit wordt met maximaal 50% verhoogd. Hierdoor kun je in een korte tijd intensievere resultaten behalen.

Een aantal belangrijke punten

Voor optimaal resultaat

1. Breng dagelijks een hoge zonnefactor aan. De huid wordt extra gevoelig voor UV-straling en kan verbranden of hyperpigmentatie ontwikkelen wanneer deze niet goed beschermd wordt.
2. Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank voor minimaal 14 dagen na de behandeling.
3. Gebruik alleen huidverzorging producten die door Skin & Feet gecontroleerd zijn. Alle producten van SPA Salonnepro kunnen veilig worden gebruikt.
4. Je dient minimaal 7 dagen te wachten voordat je een scrub/peeling gebruikt op het behandelende gebied.
5. De huid kan droog aanvoelen na de behandeling. Dit gevoel kan enige dagen aanhouden. Wij raden aan om een oli Elixir te gebruiken om de huid soepel te houden.

Tarieven

Fruitzuurpeeling gelaat
56,95
60 min
Fruitzuurpeeling i.c.m. BioPeel
86,95
75 min

Zet je eerste stap naar huidverbetering

Maak direct een afspraak voor vrijblijvend intakegesprek

Maak een afspraak