Elektrisch ontharen

Een mooie gladde huid zonder ongewenste haren klinkt als muziek in de oren. Helaas is het voor sommigen onder ons het gevoel van een gladde huid na het epileren/harsen maar tijdelijk en zijn de haren voor je het weet alweer terug. Voor ongewenste haargroei in het gezicht is gelukkig een oplossing: elektrisch ontharen.

Elektrische ontharen is een behandelmethode waarbij we gebruik maken van wisselstroom in combinatie met gelijkstroom. Dit zorgt ervoor dat we alle kleuren en soorten haren kunnen behandelen. Wij zorgen ervoor dat de voedingswegen naar het haarzakje worden vernietigd, waardoor de haren zich niet opnieuw kunnen ontwikkelen. Met een klein steriel naaldje gaan we via het haartje naar het haarzakje waar wij een stroomstootje afgeven. Dit stroomstootje voel je niet; je voelt alleen de warmte die vrij komt in de huid. Door de warmte gaat het haarzakje kapot en zonder dit haarzakje kan het haartje niet meer groeien. De huid zal tijdens de behandeling warm aanvoelen.

De behandelperiode

Voor een mooie gladde huid zonder ongewenste haren

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de haargroeifases, de hoeveelheid haren, het te behandelen gebied en extra factoren zoals medicatie en hormonen. De duur van een behandeling is daarom voor ieder persoon verschillend. Meestal ligt de duur tussen de 15 en 45 minuten.

In het begin van de behandelperiode zullen er meer behandelingen plaatsvinden om de groeifase van de haren te beïnvloeden. Wel is het mogelijk dat het lichaam nieuwe haren ontwikkelt. Deze haren kunnen na de behandelperiode eens in de zoveel tijd behandeld worden.

Tarieven

Elektrisch ontharen 20 min
26,50
Elektrisch ontharen 30 min
49,95

Zet je eerste stap naar huidverbetering

Maak direct een afspraak voor vrijblijvend intakegesprek

Maak een afspraak