Biopulse Therapy

Biopulse Therapy is een intensieve, huidherstellende behandeling op basis van biochemie. De behandeling is ontworpen om op snelle wijze de gezondheid en het natuurlijke functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, oxygenatie en lymfedrainage. We gebruiken tijdens de behandeling een speciale mi van natuurlijke stoffen die verschillende huid- en lichaamsproscessen op gang brengt. Het stimuleert het lichaam van binnenuit en maakt gebruik van het lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief en snelwerkend.

Er zijn verschillende indicaties die we kunnen behandelen met BioPulse Therapy zoals anti-aging, verstevigen van de gelaatspieren, reductie van puistjes, een onzuivere huid en onbalans door stess. Echter, net als bij sporten, behalen we de beste resultaten als we de behandeling regelmatig toegepassen. Om de behaalde resultaten te behouden, adviseren wij jaarlijks een kuur te doen.

De behandeling

Een natuurlijke mini facelift

Het masker werkt 45 min in en daarna verwijderen we het met een wasmassage. Hierna neutraliseren we de huid met een Biopulse toner en brengen we een Oil Elixir aan voor de juiste verzorging. De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en kan warm aanvoelen. Ook kan er vlak na het masker tijdelijk oxygenatie effect aanwezig zijn op de huid: dit komt doordat de bloedvaatjes zuurstofrijk zijn gevuld. Na enkele uren trekt dit automatisch weg.

Na de behandeling mag je gedurende 24 uur geen make-up of huidverzorging aanbrengen op de huid. Daarnaast moet je zon, sauna of fysieke inspanning vermijden. In de dagen na de behandeling kan de huid er af en toe nog roze kleurig uitzien op de delen waar het masker is aangebracht. Verder is het erg belangrijk om gedurende de dag minimaal 2 liter water te drinken: dit is belangrijk voor het afvoeren van afval- en gifstoffen.

De inzet van BioPulse Therapy

Voor een intensieve huidherstellende werking

Onze BioPulse Therapy is geschikt voor:

  • Anti-aging

  • Rimpels en fijne lijntjes

  • Acne huid

  • Huid dat uit balans is (door stress)

  • Verslapte huid

Vraag een gratis huidadvies aan

Voor een goed resultaat adviseren wij:

  • Minimaal 6-8 behandelingen

  • Pauze tussen de behandelingen min 7 dagen tot max. 14 dagen

  • Onderhoudsbehandeling aantal keer per jaar

  • Passende verzorgingsproducten te gebruiken

Voor maximaal resultaat is het aan te raden om deze behandeling te combineren met de microneedling. Je kunt hierdoor in kortere tijd intensievere resultaten behalen.

Tarieven

Per behandeling
84,95
90 min
In kuurverband 6x
439,95
incl. anti-aging protect crème SPF 50+ 50ml (t.w.v. 25,89)

Zet je eerste stap naar huidverbetering

Maak direct een afspraak voor vrijblijvend intakegesprek

Maak een afspraak