Behandelingen in salon Skin & Feet

In de salon worden er verschillende behandelingen aangeboden. U kunt hier terecht voor het epileren van de wenkbrauwen, lichaamsmassages tot pedicure behandelingen. 

 

Tijdens de behandelingen bij Skin & Feet word er gebruik gemaakt van de producten van PUURR! 

 

Waarom PUURR? 

Verzorging voor de huid is belangrijk voor de mens. Er is dan ook een ruime keus voor verzorginsproducten voor de huid. Helaas bevatten deze producten vaak parabenen, chemicaliën en conserveringsmiddelen, die juist niet goed zijn voor de huid. Er is veel vraag naar producten op een zo natuurlijk mogelijk basis. Deze producten zijn verantwoord voor uw huid en geven uiteindelijk het beste resultaat. Ik ben overtuigd geraakt in de kracht van PUURR, niet alleen door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding maar bovenal door de kwaliteit van de producten!!

 

PUURR huidverzorgingsproducten zijn  vrij van parabenen en minerale oliën, ook zijn de producten niet op dieren getest. De producten van PUURR zijn producten zoals de naam al zegt, met een puur karakter zonder onnodige toevoegingen. 

 

PUURR bestaat uit verschillende lijnen: 

 

💚Age - onder andere voor de ouder wordende huid 

💚SenSe - Vochtarme, droge jonge huid gevoelige huid  

💚PuRe - Jonge onzuivere huid ( acne )

💚Organic - 100% biologische ingredienten zonder alcohol of parfum, voor een gevoelige huid 

💚PUURR Look - 100% minerale make-up 

 

Voor het lichaam zijn er ook diverse PUURR verzorginsproducten zoals, body douche gel, scrub en butter 

 

Schoonheid

Heerlijk ontspannen tijdens een gelaatsbehandeling of uw wenkbrauwen weer in model brengen dat kan allemaal, maak daarom een afspraak in de salon.

 

Geen zin meer om iedere morgen mascara aan te brengen? Kies dan voor lash lifting of wimperextentions.  

Pedicure

Last van pijnlijke voeten? In de salon kunt u terecht voor goede professionele hulp aan uw voeten. Ook kunt u een heerlijke pedicure behandeling boeken.