Acne Therapie

Heb je steeds last van terugkerende pukkeltjes, al verschillende producten geprobeerd wat niet helpt en je weet er geen raad meer mee? Kom dan eens bij ons langs voor een gratis en vrijblijvend gesprek over acne. Wij vertellen je graag wat voor jou de beste manier is om met jouw acne om te gaan. Ook bekijken we samen welke mogelijkheden er zijn in de salon om je van jouw acne af te helpen. Het doel van een acne therapie is om je huid onder controle te krijgen en de schade van de acne zoveel mogelijk te voorkomen, denk hierbij aan vlekjes, littekens en rode plekken. Als wij je huid onder controle hebben en er is wel lichte schade achtergebleven dan kunnen wij ook altijd wat voor je betekenen op gebied van huidverbetering!

Door ontstekingen bij de haarzakjes kan er acne ontstaan. Acne komt meestal voor in gezicht, op de borst en de rug. Ook door te veel talg aanmaak in je huid kan er acne ontstaan. Acne kun je herkennen aan een vette huid, mee-eters, rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Als gevolg van de ontstekingen die niet behandel worden kunnen er pigmentvlekken, rode vlekken, acne littekens en verstoorde huidstructuur optreden. Dit is iets wat wij samen willen voorkomen.

De behandeling van acne

Voor een rustigere, gladdere en egalere huid

We starten met een gesprek waarin we de oorzaken en factoren van jouw acne onderzoeken. Dit doen we door onder andere je lifestyle en voedingspatroon te bespreken. Aan de hand van het gesprek kijken we wat het beste is voor jouw huid om hem zo goed mogelijk onder controle te krijgen. Mocht je gebruik maken van medicatie dan is het belangrijk om dit voorafgaand aan de behandeling aan te geven.

Tijdens de behandeling gaan wij jouw huid zo optimaal mogelijk reinigen en voeden. Wij maken hierbij gebruik van verschillende behandelmethodes wat het beste bij jouw huid past. Er kan gebruikt worden gemaakt van fruitzuurpeelings, diepte reinigingen, biopeelings, microneedling en verschillende doeltreffende producten.

Geleidelijk zal je merken dat jouw huid rustiger, gladder en egaler wordt. De hoeveelheid puistjes en mee-eters zullen afnemen en de herkenbare acne uitbraken komen steeds minder voor. Het effect van de acne behandeling gaat verder dan alleen je huid: de verbetering van acne heeft vaak een positief effect op het zelfvertrouwen.

Het aantal behandelingen is vooraf niet exact aan te geven. Er kan snel verbetering zichtbaar zijn, maar het kan soms ook even duren. Dit is afhankelijk van de ernst van de acne en de beïnvloedende factoren. Bij actieve acne kun je bijvoorbeeld het beste elke twee weken een behandeling ondergaan, het liefst in kuurvorm. Zodra de acne niet meer actief is, is het raadzaam om een onderhoudsbehandeling te laten doen. Dit is meestal om de zes weken.

Vergoeding van acne therapie

Acne behandelen doen we samen

Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie Anbos met de specialisatie acne. Hierdoor kunnen deze behandelingen vergoed worden door jouw zorgverzekeraar.

Helaas bestrijdt je acne vaak niet door alleen maar behandelingen te ondergaan. Boek sneller resultaat door jouw huid thuis op de juiste manier te verzorgen. Nieuwe acne uitbraken kun je namelijk voorkomen met een effectieve huidverzorgingsroutine. Deze routine zullen wij vooraf goed met je bespreken. Tevens zullen wij je hier tijdens de behandelingen mee begeleiden.

Vraag een gratis huidadvies aan

Tarieven

Acne behandeling kort
32,50
30 min
Acne behandeling met masker
37,50
45 min
Acne gespecialiseerd
49,95
(standaard eerste behandeling) 60 min
Acne litteken behandeling v.a.
49,95
45 min

Zet je eerste stap naar huidverbetering

Maak direct een afspraak voor vrijblijvend intakegesprek

Maak een afspraak