Acne Therapie

Heb jij last van puistjes en onzuiverheden en wil je er graag vanaf? Heb je al van alles geprobeerd maar zonder het gewenste resultaat? Dan kunnen wij wat voor jou betekenen. Wij bij Skin & Feet zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne, en helpen jouw graag naar een mooie en gezonde huid.

Acne kun je heel goed behandelen met de juiste producten, behandelingen en voedingsadviezen. Samen bespreken wij wat de opties en mogelijkheden zijn. Bij acne is het belangrijk om de talgproductie van acne onder controle te krijgen. Verder willen wij graag de P. Acnes bacterie die mede verantwoordelijk is voor acne verminderen. En het belangrijkste natuurlijk om zo min mogelijk schade en littekens te maken op de huid.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend advies gesprek over acne. Wij vertellen er graag meer over!

Vergoeding van acne therapie

Acne behandelen doen we samen

Meestal worden behandelingen voor acne therapie vergoed bij een aanvullend pakket door de zorgverzekeraar. Door dat wij als salon zijn aangesloten bij de Anbos zijn wij erkend door de zorgverzekeraars. Bij ons ben je in vertrouwde handen en krijg je de behandelingen meestal vergoed.

Wat is acne en hoe ontstaat het?

Voor een rustigere, gladdere en egalere huid

Acne ontstaat vaak in de puberteit en is een bekend huidprobleem dat vaak voorkomt. De talgproductie in de puberteit is vaak verhoogd. Daarnaast ontstaat er vaak een verdikte hoornlaag, dit komt door ophopingen van dode huidcellen. Ook op latere leeftijd kan acne zich ontwikkelen, door bijvoorbeeld verandering in de hormoonspiegel en/of leefstijl. Acne is een ontsteking aan de talgklieren die zich bevind bij het haarzakje. Iedereen heeft talg in zijn of haar huid, talg is nodig om de huid en haartjes soepel te houden. Talg treedt via het haarzakje naar buiten, naar de huidoppervlakte. Wanneer deze uitgang van het haarzakje verstopt raakt (door bijvoorbeeld een te dikke hoorlaag), ontstaat er acne. Daarom is het zo belangrijk bij acne om de dode huidcellen op de huid te verminderen, zodat het talg geen ontsteking kan veroorzaken. Ook speelt de P. Acnes bacterie een belangrijke rol in het ontwikkelen van acne. Als de P. Acnes bacterie in grote mate aanwezig is op de huid, dan raakt de talgporie verstopt en zorgt het ook voor een ontsteking. Acne kunnen wij samen goed onder controle krijgen doormiddel van de juiste behandelingen en producten voor thuis gebruik.

Acne kun je herkennen aan; ontstekingen, rode bultjes, mee-eters en vaak een vette huid.

Behandeling van Acne

Acne behandelen doen we samen

Bij Skin & Feet zijn we gespecialiseerd in het behandelen van acne, zo weten wij niet alleen de symptomen van acne maar ook de oorzaak. Hierdoor kunnen wij de best passende adviezen en behandelingen geven voor jouw huid. Dit om zoveel mogelijk littekens en huidschade te voorkomen, want elke huid is anders. Tijdens ons eerste gesprek stellen wij een persoonlijk behandelplan op met behandelingen en producten voor het beste resultaat. Bij acne is het belangrijk om thuis ook zo goed mogelijk aan de slag te gaan met het verzorgen van jouw huid. Zo kunnen wij het beste resultaat bieden.

Tarieven

Acne behandeling zonder masker
35,00
30 min
Acne behandeling met masker
42,50
45 min
Acne gespecialiseerd
49,50
55 min
Litteken behandeling v.a.
In overleg
Duur afhankelijk van hoeveelheid

Zet je eerste stap naar huidverbetering

Maak direct een afspraak voor vrijblijvend intakegesprek

Maak een afspraak